Belcanto in de Bergen

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in één van de cursussen? Wil je meer informatie of wil je weten of er nog plaats is, neem dan contact op met Hester Noyon, telefonisch of per e mail.

Inschrijving is pas mogelijk na overleg.

Voor A DUE is het van belang om iets te weten over je niveau en ervaring. Een (gratis) proefles in Amsterdam is aan te raden. 
Voor de zangweek ROMA wordt auditie gedaan. Maak daarvoor een afspraak om te komen voorzingen in de studio in Amsterdam.

Is er plaats in de cursus van je keuze en weet je zeker dat je wilt deelnemen, vul dan het aanmeldformulier in en stuur het toe.

Voor A DUE sluit de inschrijving op 13 mei en voor ROMA op 23 juni. 
Na die datum is het, na overleg, eventueel nog mogelijk om je in te schrijven. 

Na ontvangst van het aanmeldformulier krijg je per e mail een bevestiging van een beschikbare plaats en het verzoek om de aanbetaling te doen. Na ontvangst van de aanbetaling is je aanmelding definitief. 
Bij onvoldoende inschrijvingen wordt twee weken na de sluitingsdatum besloten of de cursus doorgaat. Is de groep te klein voor het aangeboden programma, dan wordt de cursus afgezegd en worden de betalingen geretourneerd. 

Deelnemers ontvangen ongeveer zes weken voor aanvang van de cursus de muziek en een brief met informatie over reis en verblijf en wat je mee moet nemen. 

* Lees hier de financiële voorwaarden.