Belcanto in de Bergen

Aanmelden

Voor de cursussen Tempo Giusto en A Due is het niet noodzakelijk om eerst voor te zingen, maar als je wilt kan je altijd een afspraak maken voor een gratis proefles in Amsterdam. 
Voor de zangweek Ite Missa Est wordt wèl auditie gedaan. Maak daarvoor een afspraak om te komen voorzingen in de studio in Amsterdam.

Inschrijving is pas mogelijk na overleg. Ben je geïnteresseerd in één van de cursussen? Wil je meer informatie of wil je weten of er nog plaats is, neem dan contact op met Hester Noyon, telefonisch of per e mail. Is er plaats in de cursus van je keuze en weet je zeker dat je wilt deelnemen, vul dan het aanmeldformulier in en stuur het toe.

Voor Tempo Giusto sluit de inschrijving op 9 mei, voor A Due op 16 mei en voor Ite Missa Est op 25 juni. 
Na die datum is het, na overleg, eventueel nog mogelijk om je in te schrijven. 

Na ontvangst van het aanmeldformulier krijg je per e mail een bevestiging van een beschikbare plaats en het verzoek om de aanbetaling te doen. Na ontvangst van de aanbetaling is je aanmelding definitief. 
Bij onvoldoende inschrijvingen wordt twee weken na de sluitingsdatum besloten of de cursus doorgaat. Is de groep te klein voor het aangeboden programma, dan wordt de cursus afgezegd en worden de betalingen geretourneerd. 

Deelnemers ontvangen ongeveer zes weken voor aanvang van de cursus de muziek en een brief met informatie over reis en verblijf en wat je mee moet nemen. 

* Lees hier de financiële voorwaarden.