Belcanto in de Bergen - Docenten

Docenten

De zomerzangschool Belcanto in de Bergen wordt geleid door Hester Noyon, zangpedagoog pur sang. Al meer dan twintig jaar legt zij in haar zanglessen de focus op het echt waarmaken van talent, rijpheid en plezier in de eigen zangstem. Precies de kern van wat zij in een intensieve zangweek wil overdragen.

De zeer ervaren Orfeas John Munsey, opgeleid in de VS, India en Europa, geeft als co-docent extra kracht met zijn spannende groepslessen en ongebreideld ‘ambachtelijk’ oog en oor voor wat er in een stem mogelijk is. 

Vaste begeleider van de week in augustus is Roberto Olzer, die als pianist en organist met vele koren en orkesten werkt en daarnaast zeer actief is als jazzpianist. Roberto woont en werkt in Piemonte waar hij een grote publiekstrekker is.

Ester Snider studeerde piano in Milaan, vormde zich als uitvoerend musicus, maar ook als didacticus en specialiseerde zich daarna vooral in het begeleiden van dans. Dat laatste verklaart haar grote talent om waar te nemen en in te spelen op wat ze ziet en hoort. Kortom een geweldige begeleider. 

 • slide

  Hester Noyon - zangdocent

 • slide

  Orfeas John Munsey - zangdocent

 • slide

  Roberto Olzer - pianist

 • slide

  Ester Snider - pianist